Profil

Hjøllunds Autoværksted blev etableret I 1979 af Peder Hjøllund. Claus Hjøllund blev ansat som svend i 1990 og overtog siden værkstedet efter sin far i 2007.

Peder Hjøllund har stadig sin daglige gang på værkstedet sammen med Claus Hjøllund.

Vi er således bemandet med en yderst stabil og kompetent stab af medarbejdere, der tilsammen repræsenterer mere end 75 års erfaring indenfor bilreparationer. Peder Hjøllund har været på værkstedet siden 1979, Claus Hjøllund har været med siden 1990.

Vi er løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Som AutoMester-værksted er vi garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet.

Vores leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter detaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Hjøllunds Autoværksted.

Vi har gennem årene løbende bidraget med lærlinge- og praktikantforløb.

Derudover bakker vi op om det lokale foreningsliv, enten via sponsorater eller frivilligt arbejde. Vi har f.eks. afholdt dækskiftedage på værkstedet, hvor overskuddet ubeskåret er gået til støtte til etablering af ny sportshal i Snejbjerg.

Vi står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Så kig ind til os og find ud af, hvor meget Hjøllunds Autoværksted kan gøre for dig og din bil!

Telefon & Mail

97161373

auto@hjoellunds.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder